logo4 hairways

Holistische massage I Sense Holistic

Isolde Paques is gediplomeerd massage therapeute en heeft bij Hairways haar eigen ruimte waar ze massages geeft. Zij geeft zowel ontspanning-als therapeutische massages. Therapeutische massages worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanraking met de intentie samen met mij op ontdekkingstocht te gaan waar de belastende thema’s (emotionele- of psychische oorzaken) in je lichaam zich bevinden. Wat is de oorzaak, hoe kunnen we dit benaderen, welk puzzelstukje past waar? Inzicht verkrijgen in je klachten en verbinding maken tussen lichaam, gedachten en gevoelswereld.

Met het gebruik van diverse massagetechnieken zoals: deep tissue (dieper op de spieren en het bindweefsel masseren) en trigger points (het lokaliseren van en verlichten van pijnpunten) in combinatie met bewegings- en ademhalingstechnieken en grondoefeningen. Kortom: voelen wat je lichaam je vertelt en wat het nodig heeft.

Niet verwerkte trauma’s (geestelijk en lichamelijk) kunnen vast gaan zitten in het hele lichaam. Door aanraking kan een persoon toelaten de lichamelijke ongemakken ‘los te laten’ en meer bij zichzelf te komen.

Ga naar website isenseholistic.nl
Isolde Paques Isolde Paques

Testimonial

Roxanne

Isolde is een erg prettig en open mens die me op mijn gemak stelt.