logo4 hairways

Veel mensen hebben niet het haarvolume of de haarlengte die ze wensen. Door hairextensions te bevestigen aan de eigen haren, kunnen deze wensen vervuld worden.
Hairextensions zijn bundeltjes losse haren die aan de natuurlijke haren worden bevestigd. Met extensions kunt u langer en/of dikker haar verkrijgen. Met een diversiteit aan kleuren en structuren maken ze het mogelijk om uw kapsel een nieuw uiterlijk te geven. Na het aanbrengen van de hairextensions wordt het haar in de juiste coupe geknipt. Hairextensions zijn gemaakt van echt haar en zijn leverbaar in diverse lengtematen en structuren, zoals bijvoorbeeld glad, golf of gekruld.
Hairways kan u adviseren welke extensions voor u geschikt zijn en hoeveel er nodig zijn om te voldoen aan uw verwachtingen. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u informeren.

Haarverlenging - Hairways is een Great Lengths Trusted Salon

Altijd al een lange, zwierige bos haar gewild? Hairways maakt het werkelijkheid. Haar tot op de schouders, halverwege of tot onderaan de rug, alles is mogelijk.
Langer haar kan gemaakt worden met Great Lengths extensions. Voor een verlenging zijn 100 á 150 extensions nodig. Dit is afhankelijk van de dikte van het eigen haar.
De extensions worden zo vastgezet dat u ze niet verliest, en ze uw haar niet beschadigen. Als de extensions met gebruik van de juiste producten goed onderhouden worden en u elke 2 maanden voor een controlebehandeling terugkomt, kunnen de extensions 3 tot 5 maanden in het haar blijven.
Deze extensions zijn gemaakt van 100% echt haar.

Haarverlenging kan ook gemaakt worden met strips van Great Lengths. Dit zijn haarstrips van 3 cm breed, die met onzichtbare tape in het haar worden aangebracht. De strips zijn van 100% echt Indiaas haar, met intacte haarschubben, net als de extensions van Great Lengths. In verband met de natuurlijke haargroei, worden de strips na 6 weken losgemaakt en opnieuw hoger ingezet. De strips zijn 3 à 4 maal herbruikbaar.
Wilt u persoonlijke informatie wat met uw haar de mogelijkheden zijn en uw toekomstige haar zien en voelen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies in onze salon.

"Super goede kapsalon, goede behandeling en een koningin in haarverlengingen.
Heel blij met het resultaat."

Mirjam Klerks

Haarvolume

Een volle bos haar, zodat u eindelijk dat kapsel kunt krijgen, dat u altijd al wilde? Het is nu voor iedereen mogelijk met Haarvolume bij Hairways. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw haar op te vullen; Great Lengths extensions of strips. Voor een vollere haardos zijn meestal circa 50 extensions voldoende. De extensions kunnen ongeveer 4 tot 5 maanden in het haar blijven, waarna ze vervangen worden.
De Great Lengths strips blijven 6 weken in het haar, dan worden ze losgemaakt en opnieuw bevestigd.
De meest geschikte haaraanvulling voor u, laten we graag vrijblijvend aan u zien.

BEL ONS: 020 - 62 43 220.

Behandelingen

Hairways staat voor een persoonlijke benadering en deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Een kopje koffie of thee zijn bij de service inbegrepen.
We werken op afspraak en zijn door ons digitaal afsprakensysteem 24/7 bereikbaar.