logo4 hairways

Zelfvertrouwen met pruiken en haarwerken

Haarverlies gaat vaak gepaard met verlies van zelfvertrouwen. Wij hebben de ervaring dat een pruik, die comfortabel en betrouwbaar is, veel bijdraagt aan een hernieuwd zelfvertrouwen.
Hairways staat in voor een persoonlijke benadering en een deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
Onze pruiken en haarwerken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren met een natuurlijke uitstraling, van grijs en platinablond, tot bruin, rood, zwart en gemêleerd.
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij de vele mogelijkheden met u.

"Joyce is heel professioneel en geeft altijd een goede behandeling. Ook is ze altijd bereikbaar per telefoon en reageert ze snel op nieuwe afspraken. Als er iets niet goed zit na behandeling, kun je altijd even binnen wandelen en dan kijkt ze wat ze voor je kan doen. Ik kan deze salon erg aanraden."

Alissa

Damespruik van echt haar

Pruiken en haarwerken van echt haar geven de meest natuurlijke uitstraling. Deze pruiken worden met de grootste zorgvuldigheid met de hand geknoopt voor een prachtig en natuurlijk resultaat. Bij een pruik van echt haar is een goede verzorging van essentieel belang. Na een wasbeurt zal het haarwerk met de hand terug in model gebracht moeten worden. Het gebruik van een föhn, stijltang en krultang zijn bij een pruik van echt haar geheel veilig.

Pruik van synthetisch haar

Pruiken, gemaakt van een synthetische vezel, hebben het grote voordeel dat ze erg licht zijn en gemakkelijk te onderhouden. Synthetische haarwerken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt haar.
Let er wel op dat een synthetische pruik niet tegen hitte kan. Ze kunnen dus niet geföhnd of met de krultang bewerkt worden. Dat is geen probleem want deze pruiken blijven goed in model. Je hebt er dus vrijwel geen omkijken naar. Het gebruik van gewone borstels en kammen is bij een synthetische pruik niet geschikt. Breng de pruik daarom in model met je handen of met een speciaal daarvoor gemaakte borstel.

Kwaliteit haarwerken

De dames pruiken die wij afleveren, voldoen aan hoge kwaliteitseisen, waardoor wij de meest natuurlijke uitstraling, een optimale pasvorm en het beste draagcomfort kunnen bieden.

Garantie op haarwerk

Op onze haarwerken geven wij 6 maanden garantie op fabricagefouten. De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt 9 maanden tot een jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding.

Haarwerk stylen

Indien u dit wenst kunt u uw haarwerk door ons laten wassen en stylen.

Persoonlijk advies voor damespruik op maat

Hairways in Amsterdam is een heren- en damespruiken specialist. Hairways zorgt dat u met een pruik niet alleen uw haar maar ook uw zelfvertrouwen terugkrijgt. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. Dit gesprek is gratis.

Ook niet onbelangrijk; we zijn erkend ANKO haarwerkspecialist.

Meer weten over pruiken?

Wilt u meer weten over de kosten van een pruik, de diverse haarstukjes en extensions of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

Wordt uw pruik vergoed?
De kwaliteit van echt haar
Haarstukjes
Extensions