logo4 hairways

Voetreflexpraktijk Esther

Esther Landzaat-van Gerven is gediplomeerd voetreflex therapeut, en heeft bij Hairways haar eigen ruimte waar zij haar vak uitoefent. Voetreflexologie kan zowel voor ontspanning als ook therapeutisch toegepast worden. De zorgverzekeraar vergoed therapeutische voetreflexologie.

Esther Landzaat Esther Landzaat

Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze welke het lichaam en geest in balans kan brengen,en geschikt is voor alle leeftijden.

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. De reflexzones corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming, het lymfestelsel en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd.

Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit en is van oudsher afkomstig uit China.

Als ons lichaam uit balans is door bijvoorbeeld ziekte, stress, verkeerde voeding of emotionele gebeurtenissen dan is er vaak een verstoring terug te vinden in de voeten. Dit kan zijn in de vorm van een pijnlijke plek of zuurkristallen (afvalstoffen). Door deze plek te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd dan wel tot rust gebracht worden. Dit werkt bijzonder ontspannend en kan klachten verlichten of laten verdwijnen. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Ga naar website voetreflexpraktijkesther.nl

Testimonial

Yvonne

Esther is een zeer vakkundige therapeute die goed luistert en de tijd neemt voor je. Mijn klachten zijn een stuk verminderd na de behandelingen en haar aanvullende adviezen! Absoluut een aanrader!