logo4 hairways

toppik haar fibersVoor fijn en dun haar waar de hoofdhuid doorheen schijnt, is er naast een haarwerk, nog een andere oplossing; haarmake-up, in de vorm van Toppik Hair Building Fibers. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en sluit onzichtbaar aan bij uw eigen haar.
Toppik Hair Building Fibers is een cosmetische oplossing die het haar er, bij dunner wordend haar of hoofdhuid doorschijning, dikker en voller uit laat zien. Toppik heeft het leven van vrouwen en mannen veranderd, die worstelen met fijn of dunner wordend haar bij diverse vormen van alopecia.

Natuurlijke vezels

Toppik Hair Building Fibers is gemaakt van gekleurde keratinevezels van de hoogste kwaliteit; hetzelfde eiwit dat menselijk haar vormt. Het keratine-eiwit is afgeleid van een natuurlijke bron en is bijna identiek aan menselijk haar, waardoor het een natuurlijke, onopvallende vermenging geeft met het eigen haar.

Eigenschappen van Toppik haarvezels

De natuurlijke keratine die Toppik gebruikt, heeft van zichzelf een statische lading die ervoor zorgt dat de vezels zich aan zelfs de fijnste haren binden. Hierdoor zijn ze heel goed bestand tegen wind, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een stormachtige wandeling. Tevens zijn de Toppik haarvezels waterbestendig en hoeft u er ook bij regen of tijdens intensief sporten niet aan te denken; het zit gewoon goed. Daarnaast is het goed om te weten dat de vezels niet afgeven of voor irritatie zorgen. Toppik Hair Building Fibers werkt met alle haartypes en texturen.

Het gebruik van Toppik Hair Building Fibers

Toppik Hair Building Fibers is er in poedervorm en als spray, die tevens wat stevigheid geeft (zoals haarlak). Het is heel eenvoudig aan te brengen en te verdelen met de Toppik spray applicator en de Hairline optimizer. Met deze accessoires kunt u optimaal aan de slag met de haarvezels. De Toppik haarvezels geven direct de uitstraling van een volle haardos en blijven zitten totdat u uw haar wast.
U kunt verschillende tinten haarvezels mengen. Het wordt vaak ook aangemoedigd om verschillende tinten te combineren, zodat de kleur het dichtst bij uw eigen kleur komt; vooral wanneer u met blond of grijs haar werkt. Het product kan in het haar worden gemengd, waarbij u eerst de donkere kleur en vervolgens de lichtere kleur gebruikt, of het wordt vooraf in een speciale haarvezel fles gemengd.

Naast de beroemde Hair Fibers heeft Toppik ook haarverzorgende producten en accessoires. Met de complete Toppik lijn ziet uw haar er altijd geweldig uit.

Haarkleuren

Toppik Hair Building Fibers is verkrijgbaar in 9 kleuren en kan door te combineren, bij elke haarkleur toegepast worden; ook bij haar met highlights of zout- en peperhaar.
Toppik haarvezels kunnen ook worden gebruikt om grijze wortels of uitgroei te dekken!
De vezels geven niet af; uw kleding en kussens zullen niet verkleuren.