logo4 hairways

Argentina Futura pruikenHaarverlies

Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben: erfelijkheid, een aandoening of een medische behandeling (chemo). Voor alle oorzaken hebben wij een oplossing. Wij werken met diverse leveranciers en bieden een grote keuze aan haarwerken van echt haar of synthetisch haar. Bij gedeeltelijk haarverlies een haarstukje; bij totaal haarverlies is de oplossing meestal een pruik.

Onze pruiken en haarwerken zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen, in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren met een natuurlijke uitstraling, van grijs en platinablond, tot bruin, rood, zwart en gemĂȘleerd.

Service op locatie

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze tijdens een gratis intakegesprek.
Als u niet in staat bent om naar de salon te komen, dan komen wij naar u toe voor het aanmeten en/of afleveren van onze haarwerken.
Een confectie haarwerk is meestal in 3 dagen leverbaar. Een intake gesprek kan altijd binnen 5 dagen plaatsvinden.

Pruik vrijblijvend reserveren

Door verbeterde chemo technieken valt het haar niet altijd meer uit. Afhankelijk van de behandeling is het mogelijk dat u uw haar behoudt! Dat weet u echter pas als de behandeling al enige tijd bezig is. Bij ons kunt u, geheel vrijblijvend, 3 tot 6 weken een pruik reserveren en indien nodig, staat de pruik voor u klaar. Mocht u de voor u gereserveerde pruik niet nodig hebben, dan zijn daar voor u geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Wel vragen wij u, het ons te melden als u de pruik niet nodig heeft.

Garantie op haarwerk

Op onze haarwerken geven wij 6 maanden garantie op fabricagefouten. De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt ongeveer 9 maanden tot een jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding.

Haarwerk stylen

Indien u dit wenst kunt u uw haarwerk door ons laten wassen en stylen.;

Persoonlijke benadering

Hairways staat voor een persoonlijke benadering en een deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
Een kopje koffie of thee en een warm doekje zijn bij de service inbegrepen.
We werken op afspraak en zijn door ons digitaal afspraken systeem 24/7 bereikbaar.

Persoonlijk advies voor haarwerk op maat

logo anko haarwerkspecialistHairways in Amsterdam is een dames- en herenpruiken specialist. Hairways zorgt dat u met een pruik niet alleen uw haar, maar ook uw zelfvertrouwen terugkrijgt. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten.

Ook niet onbelangrijk; we zijn erkend ANKO haarwerkspecialist.

 

Klachtenprocedure

logo geschillencommissieU kunt altijd bij ons terecht met eventuele klachten, deze worden zorgvuldig door ons behandeld. Als het voor ons mogelijk is de klacht zelf op te lossen,doen wij dat onmiddellijk, terwijl u er op wacht, of als daar op dat moment geen tijd voor is, binnen 2 werkdagen.

Mocht de fout bij de leverancier liggen,dan wordt het haarwerk, na overleg met de betreffende leverancier, direct ter reparatie retour gestuurd. Er wordt altijd naar gestreefd om het haarwerk binnen 6 weken weer terug te hebben. Natuurlijk is dit voor u kosteloos, tenzij uw klacht een gevolg is van een verkeerde behandeling van uw kant.

Hairways is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Heeft u een klacht waar u met ons niet uitkomt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl

Behandelingen

Hairways staat voor een persoonlijke benadering, en deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
Een kopje koffie of thee en een warm doekje zijn bij de service inbegrepen.
We werken op afspraak en zijn door ons digitaal afspraken systeem 24/7 bereikbaar.