logo4 hairways

De meerwaarde van een haarstuk

Haarstukken kunnen bijdragen aan uw zelfvertrouwen of gewoon een mooie aanvulling zijn op uw uiterlijk. Als u dun haar heeft, of bij haaruitval, kunt u met een haarstukje uw eigen haar voller en/of langer laten lijken.
Het dragen van een haarstukje is niet aan leeftijd gebonden en geschikt voor zowel mannen als vrouwen, die gedeeltelijke kaalheid en/of haarverlies willen camoufleren.

Echt haar of synthetisch materiaal?

pruik - haarwerk

Voor de meest natuurlijke uitstraling, heeft echt haar de voorkeur. Deze haarstukjes worden met de hand geknoopt en hebben een langere levensduur dan synthetisch haar.
Echt haar kan gestyled worden met een föhn of stijltang en het kan gekleurd worden.
Een nadeel kan zijn dat u het haarstukje zelf in model brengt na het wassen en dat is niet altijd even eenvoudig. Echte haren kunnen breken door een onjuiste behandeling.

Ook synthetische haarstukjes zijn van hoge kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden. Synthetische haarstukjes hebben minder onderhoud nodig en de prijs is lager. U kunt ze echter niet stylen of kleuren. U kunt het haarstukje met de hand of een speciaal daarvoor bestemde borstel weer in het originele model terugbrengen.

Haarwerken van zowel synthetisch als echt haar zijn in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. De wijze van onderhouden verschilt per haarsoort.

Hoe wordt een haarstukje bevestigd?

Er zijn verschillende manieren waarop een haarstuk bevestigd wordt. Elke methode zorgt ervoor dat het haarstuk stevig vastzit en niet wegwaait of van uw hoofd valt. Permanente bevestiging heeft bij veel mensen de voorkeur. Uw haarstukje zit dan zo’n 4 tot 6 weken stevig op z’n plek. Permanente bevestiging is het prettigst als u niet steeds met het haarstuk bezig wilt zijn. De bevestiging vindt plaats met een transparante huidvriendelijke lijm.
U kunt het haarstukje ook flexibel laten bevestigen. Hierbij kunt u het haarstukje zelf, naar eigen wens, bevestigen en verwijderen. Met speciale kammetjes of tape bevestigt u het haarstukje aan uw eigen haar. In het geval van een gevoelige hoofdhuid, wordt er gekeken naar de mogelijkheid voor een andere methode.

Is een haarstukje niet slecht voor mijn eigen haar?

Indien u het haarstukje op de juiste manier bevestigd, is dit zeker niet het geval. De eigen haargroei wordt niet nadelig beïnvloed.

Hoe moet ik mijn haarstukje verzorgen?

Het synthetische haar en het echte haar hebben beide hun eigen wijze van verzorgen . U krijgt van ons alle informatie, die nodig is om de levensduur en uitstraling van het haarstukje te behouden.

De levensduur van een haarstukje

Op onze haarwerken geven wij 6 maanden garantie op fabricagefouten. De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt 9 maanden tot een jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding.
Haarstukjes die gemaakt zijn van echt haar gaan doorgaans langer mee dan haarstukken van synthetische materialen. De meeste mensen laten een haarstukje jaarlijks vervangen.

 


In onderstaande video kun je zien hoe een permanente bevestiging eruit ziet.

 

 

Bel nu  voor een vrijblijvend advies: 020 - 62 43 220

Behandelingen

Hairways staat voor een persoonlijke benadering, en deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
Een kopje koffie of thee en een warm doekje zijn bij de service inbegrepen.
We werken op afspraak en zijn door ons digitaal afspraken systeem 24/7 bereikbaar.