logo4 hairways

Mannen kunnen zich ook onzeker voelen door kaalheid of haarverlies. Daarom helpen wij ook mannen bij het vinden van een passende oplossing. Een pruik is een mogelijk geschikte oplossing wanneer u te maken heeft met kaalheid, in welke mate dan ook.

Op maat gemaakte haaroplossing

Wij luisteren naar uw wensen en verzorgen een pruik, die qua kleur, model en lengte perfect bij u past. Wij bieden haar make-up, haarstukjes en pruiken. Daarnaast kun u bij ons ook kiezen tussen pruiken en haarwerken van echt haar en synthetisch haar.
Onze pruiken en haarwerken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uiteenlopende kleuren met een natuurlijke uitstraling, van grijs en platinablond, tot bruin, rood, zwart en gemêleerd.

Welke herenpruik of haarstukje is voor u geschikt?

Elk haarprobleem en elke leefsituatie is anders. Onze professionele, hoogopgeleide specialisten hebben jarenlange ervaring met het vinden van de beste oplossing. Wij helpen u graag om een bij u passend haarwerk te vinden en tot een goede keuze te komen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies!

Echt haar

Pruiken en haarwerken van echt haar geven de meest natuurlijke uitstraling. Deze pruiken worden met de grootste zorgvuldigheid met de hand geknoopt voor een prachtig en natuurlijk resultaat. Bij een pruik van echt haar is een goede verzorging van essentieel belang. Na een wasbeurt zal het haarwerk met de hand terug in model gebracht moeten worden. Het gebruik van een föhn, stijltang en krultang zijn bij een pruik van echt haar geheel veilig.

Sythetisch haar

Pruiken, gemaakt van een synthetische vezel, hebben het grote voordeel dat ze erg licht zijn en gemakkelijk te onderhouden. Synthetische haarwerken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt haar.
Let er wel op dat een synthetische pruik niet tegen hitte kan. Ze kunnen dus niet geföhnd worden. Dat is echter geen probleem, want deze pruiken blijven goed in model. Je hebt er dus geen omkijken naar. Het gebruik van gewone borstels en kammen is bij een synthetische pruik niet geschikt. Breng de pruik daarom in model met je handen of met een speciaal daarvoor gemaakte borstel.

Garantie op haarwerk

Op onze haarwerken geven wij 6 maanden garantie op fabricagefouten. De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt 9 maanden tot een jaar. Dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding.

Haarwerk stylen

Indien u dit wenst kunt u uw haarwerk door ons laten wassen en stylen.

Persoonlijk advies voor herenpruik op maat

Hairways in Amsterdam is een dames- en herenpruiken specialist. Hairways zorgt dat u met een pruik niet alleen uw haar, maar ook uw zelfvertrouwen terugkrijgt. Wij adviseren graag wat het beste bij u past. Kom gerust vrijblijvend op gesprek en laat u door ons een pruik aanmeten. Dit gesprek is gratis.

Ook niet onbelangrijk; we zijn erkend ANKO haarwerkspecialist.

Meer weten over pruiken?

Wilt u meer weten over de kosten van een pruik, de diverse haarstukjes of de kwaliteit van het echte haar? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over:

Wordt uw pruik vergoed?
De kwaliteit van echt haar
Haarstukjes