logo4 hairways

Mediceuticals producten zijn in de eerste plaats gemaakt voor de hoofdhuid.
Naast shampoos en conditioners voor dagelijks gebruik, heeft Mediceuticals een serie shampoos voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen en een gevoelige huid door chemotherapie.
Mediceuticals maakt gebruik van erkende farmaceutische formules, die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen van diverse haar- en hoofdhuidproblemen.

Met de diverse shampoos en conditioners kan roos, psoriasis, eczeem, acne en een vette huid worden aangepakt.
Het is bijzonder geschikt voor behandeling van een branderige, rode en geïrriteerde huid. Het verzacht en herstelt huid en hoofdhaar; ook bij of na chemotherapie.

logo mediceuticals hoofdhuid verzorging

Roos en psoriasismediceuticals x-folate anti roos en psoriasis shampoo

X-Folate anti-roos en psoriasis shampoo vermindert de celproductie en verwijdert de opeenstapeling van dode huidcellen. Het helpt bij de behandeling van roos, eczeem en psoriasisklachten en is veilig voor gekleurd haar. X-Folate shampoo kan tevens voor de reiniging van de rest van het lichaam gebruikt worden.

Gebruiken in combinatie met TheraRX-lotion. Breng de lotion aan op de droge huid. Masseer vervolgens de X-Folate-shampoo intensief in met de vingers (zonder water) en laat het 3 minuten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masser de shampoo tot schuim. Nogmaals nawassen met de X-Folate shampoo. Goed uitspoelen en vervolgens de Therapeutic conditioner dun op de huid aanbrengen (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.

 

"Uitstekende kapsalon! Na wat zoeken heb ik eindelijk een geweldige kapster gevonden die precies mijn haar kapt zoals ik het wil hebben! Lekkere koffie, nuttige haar-en gezondheidsinfo en 'n gezellig gesprek. :-)) "

Marian

Droge, strakke of schilferige huidmediceuticals x derma droge huid shampoo

X-Derma shampoo gebruikt u voor de behandeling van een droge en schilferige huid. Het kan dagelijks gebruikt worden en hydrateert, kalmeert en herstelt de huid. Het is daardoor zeer geschikt voor gebruik tijdens de chemo therapie. X-Derma shampoo kan tevens voor de reiniging van de rest van het lichaam gebruikt worden.

Gebruiken in combinatie met TheraRX lotion. Breng de lotion aan op de droge huid. Masseer vervolgens de X-Derma shampoo intensief in met de vingers (zonder water) en laat het 3 minuten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masseer de shampoo los tot schuim. Nogmaals nawassen met de X-Derma shampoo. Goed uitspoelen en vervolgens de Therapeutic conditioner dun op de huid aanbrengen (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.

 

Vette huidmediceuticals solv-x vette huid shampoo

Solv-X Shampoo gebruikt u voor de behandeling van overmatige talgafscheiding (bijvoorbeeld door seborroïsche dermatitis). Bijzonder geschikt voor een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid.

Gebruiken in combinatie met TheraRX lotion. Breng de lotion aan op de droge huid. Masseer vervolgens de Solv-X shampoo rustig in met de vlakke hand (zonder water) en laat het 3 minuten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masseer zacht de shampoo los tot schuim. Nogmaals nawassen met de Solv-X shampoo. Goed uitspoelen en vervolgens de Therapeutic conditioner dun op de huid aanbrengen (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.
Solve-X kan uitstekend gebruikt worden op gezicht en lichaam bij een puberende en/of acne-huid.

Chemotherapie

Een goede behandeling van hoofdhuid en haar is tijdens de chemobehandeling heel belangrijk. Het behandelen van de huid met Mediceuticals shampoo (BioClenz, HydroClenz, Folligen, Vivid of Saturate) in combinatie met Mediceuticals Therapeutic conditioner kalmeert en hydrateert de droge, trekkerige huid. Het gebruik van deze conditioner wordt als heel prettig ervaren. Na de chemotherapie gebruikt u Mediceuticals Cellagen spray of de Numinox spray om de nieuwe haargroei te stimuleren. Deze spray stimuleert en activeert de haarfollikels.
Voor het dagelijks wassen van de hoofdhuid gebruikt u een Mediceuticals shampoo: BioClenz, HydroClenz, Folligen, Vivid of Saturate. Gebruik lauw water. Deze shampoo is mild voor haar en hoofdhuid.
Vervolgens conditioneert u de hoofdhuid met: Therapeutic huid- en haarconditioner.
Therapeutic verzacht en kalmeert de hoofdhuid en activeert de doorbloeding. Het ontspant en is heilzaam tegen jeuk en een droge, strakke, onrustige hoofdhuid. Dun verdelen op de hoofdhuid en na enige minuten uitspoelen. Spray vervolgens over de hoofdhuid met Cellagen of Numinox, haarfollikelstimulator.
Dit stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en activeert de opname van voedingsstoffen in de haarfollikels. Het versterkt de haarfollikel en activeert de haargroei na chemotherapie.
Spray het op de hoofdhuid, verdeel het zacht met de vingertoppen (niet hard masseren) en spoel het niet uit.
Let op: na het aanbrengen treedt er een rode gloed op die na circa 20 minuten weer verdwijnt.

Antibacteriële, verzachtende lotionmediceuticals therarx antibacterieel shampoo

TheraRX lotion; een lotion op basis van SD40 alcohol. Reinigt de huid en helpt bacteriën bestrijden. Het verlicht jeuk, roodheid en branderigheid van de huid. De lotion helpt bij acneproblemen en is daarom ook te gebruiken als gezichtsreiniging bij acne (reiniging met een watje wordt aangeraden). U kunt het ook pleksgewijs op overige delen van het lichaam aanbrengen.
TheraRX lotion is in combinatie te gebruiken met X-Folate shampoo, X-Derma shampoo of Solv-X shampoo (al naar gelang het hoofdhuidprobleem) en Therapeutic-conditioner.

 

shampoos dames haar problemen

Milde shampoos voor dagelijks gebruik

Mediceuticals shampoos: BioClenz, HydroClenz, Folligen, Vivid of Saturate. Deze shampoos zijn mild voor haar en hoofdhuid, geschikt voor dagelijks gebruik en ook geschikt voor geverfd haar. Gebruik lauw water!
Vivid shampoo verwijdert o.a cosmetica- en chloorresten uit het haar en is daardoor ook prima te gebruiken na het zwemmen en als bodywash.