logo4 hairways

Hairways is een Great Lengths Trusted Salon.

De weelde van lang haar, welke vrouw droomt daar niet van? Hairways maakt deze droom werkelijkheid. Haar tot op je schouders, halverwege je rug of tot op je kont, alles is mogelijk.

Langer haar kan gemaakt worden met Great Lengths extensions. Voor een verlenging zijn 100 á 150 extensions nodig. Dit is afhankelijk van de dikte van het eigen haar.
De extensions worden zo vastgezet dat je ze niet verliest, en ze je haar niet beschadigen. De extensions kunnen 3 tot 5 maanden in het haar blijven, mits de juiste producten voor het onderhoud worden gebruikt, en je iedere 2 maanden langskomt voor een controle behandeling.
Deze extensions zijn gemaakt van 100% echt haar.

Haarverlenging kan ook gemaakt worden met Apps van Great Lengths. Dit zijn strips van 3 cm breed, die met onzichtbare tape in het haar worden aangebracht. De strips zijn van 100% echt Indiaas haar, met intacte haarschubben, net als de extensions van Great Lengths. Na 6 weken worden de Apps losgemaakt en opnieuw hoger ingezet. De Apps zijn 2 à 3 maal herbruikbaar.

Wil je persoonlijke informatie, wat met jouw haar de mogelijkheden zijn, en jouw toekomstige haar zien en voelen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies in onze salon.

haarverlenging

 

Heel goede kwaliteit hairextensions, en met veel aandacht geholpen. Goede service en heel prettige sfeer. Niemand kan zien dat ik extensions heb, maar wel dat ik langer haar heb!!!!!

Behandelingen

Hairways staat voor een persoonlijke benadering, en deskundig advies. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.
Een kopje koffie of thee en een warm doekje zijn bij de service inbegrepen.
We werken op afspraak en zijn door ons digitaal afspraken systeem 24/7 bereikbaar.