logo4 hairways

Bij dunner (wordend) haar en haarverlies bieden pruiken of haarstukjes van echt haar (human hair) een uitkomst. Dankzij de natuurlijke uitstraling lijkt het haar van uzelf te zijn. Bij Hairways staat daarbij het draagcomfort voorop.

Pruiken van echt haar voor iedereen

Iedereen is anders. Het vereist daarom een geoefend oog, ervaring en mensenkennis om de juiste pruik bij uw gezicht, leeftijd en uitstraling te matchen. De haarspecialisten van Hairways hebben een enorme schat aan kennis en ervaring op het gebied van haar en haarwerken.
Bij ons bent u verzekerd van:
• de juiste begeleiding, van intake tot eindresultaat
• gewaarborgde privacy
• de pruik die voor u het beste is

De voordelen van echt haar

Een pruik of haarwerk van echt haar kan gestyld worden met of zonder krullen, met gebruik van een föhn of stijltang. Eventueel kan er gekleurd worden, of high- en lowlights worden toegevoegd. Dit dient wel op een speciale, zeer milde, manier te gebeuren om de kwaliteit van het haar goed te houden.

Meest geschikte doelgroep voor pruiken van echt haar

Een goede kwaliteit echt haar in combinatie met een goede base, wordt vooral door mensen met een chronische haarziekte als zeer positief ervaren. Maatwerk heeft de voorkeur, maar een goed confectie haarstuk voldoet ook zeer goed. De haarval moet natuurlijk zijn en de kwaliteit van een hoge standaard. Dit creëert een veilig gevoel in het dragen, en in combinatie met het natuurlijk ogende resultaat, wordt daarmee een last van u afgenomen. Een goede pruik of haarstuk werkt bevrijdend.

Levensduur van een haarstuk

Een pruik van echt haar gaat 9 maanden tot een jaar mee, afhankelijk van de leefomstandigheden en verzorging. Mensen die een haarlengte wensen van meer dan 25 cm (schouderlengte) kunnen, vanwege het woleffect (de haarvezel wordt ruw) dat optreedt bij synthetisch haar, beter voor echt haar kiezen. Voor mensen, die kiezen voor een permanente bevestiging waarmee je slaapt, is echt haar daarom ook de betere keuze.

"Het is een topkapsalon met een hele leuke eigenaresse. Extensions zijn perfect!!"

Marina Mieremet